Benieuwd naar de werkzaamheden van een bedrijfsadviseur bij Flynth? Wesley Jongejans adviseert bedrijven in de bloembollensector. Hij laat zien hoe hij omgaat met de balans tussen vrijheid en verantwoordelijkheid. Hij heeft ook een tip voor andere bedrijfsadviseurs.

Een greep uit de dag van een bedrijfsadviseur bij Flynth

Een bedrijfsadviseur bij Flynth bedient een specifieke branche. Voor mij is dat de bloembollensector. Ik doe zowel externe als interne klussen. Extern houdt in dat ik advies geef aan - of als sparringpartner optreed voor klanten. Om wat voor vraagstukken het gaat? Dat verschilt per klant – de een heeft 5 hectare grond, de ander wel 200. De uitdagingen zijn dan heel anders. Wat wel voor de hele bloembollensector geldt, is dat het aantal bedrijven afneemt. Ik help klanten bijvoorbeeld te bekijken hoe ze concurrenten voor kunnen blijven en op welke manier uitbreiding mogelijk is. Intern bij Flynth werk ik samen met accountants, die op financieel gebied adviseren. Dat is onze kracht: doordat we vanuit verschillende disciplines werken, kunnen we onze klanten nog beter bedienen.

Vrijheid om werkdag in te delen

Wat ik heel fijn vind aan werken bij Flynth, is dat ik veel vrijheid krijg om mijn dag zelf in te delen. Daartegenover staat natuurlijk dat ik er zelf verantwoordelijk voor ben dat ik mijn doelstellingen haal. Er is aandacht voor een prettige balans tussen vrijheid en verantwoordelijkheid. Interne en externe taken afwisselen gaat me dan ook makkelijk af. Naast mijn functie als bedrijfsadviseur ben ik ook MT-trainee, en die twee rollen zijn goed te combineren.

Tip voor andere bedrijfsadviseurs

Eerder heb ik geleerd: als je doet wat je altijd deed, komt je toe wat je altijd is toegekomen.Maar om verandering en resultaat te zien, doe ik juist niet meer wat ik deed. Oftewel: beperk je niet alleen tot waar je goed in bent, maar experimenteer en durf nieuwe dingen te doen. Ik zie het als mijn persoonlijke missie om dit ook binnen Flynth uit te dragen als bedrijfsadviseur. Ik wil klanten zo bedienen dat ze naar de toekomst kunnen kijken en tijdig bijsturen waar nodig. Zo bieden we echt toegevoegde waarde.

Meer over Wesley

** nog toe te voegen** Met een grote diversiteit aan klanten en een landelijk netwerk van locaties is Flynth een grote speler in advies- en accountancyland. Flynth is de zesde qua omzet en de onbetwiste nummer 1 in mkb-dienstverlening. Met een grote diversiteit aan klanten en een landelijk netwerk van locaties is Flynth een grote speler in advies- en accountancyland. Flynth is de zesde qua omzet en de onbetwiste nummer 1 in mkb-dienstverlening.

Lees meer verhalen

Lees meer verhalen

Mis jouw droombaan niet,
blijf op de hoogte!

Stel een job alert in en blijf op de hoogte van nieuwe & relevante vacatures

Flynth. Het beste advies dat we je kunnen geven.