Werkstudentschap

Doe relevante werkervaring
op tijdens je studie

Vind jouw ideale bijbaan

Een werkstudentschap bij Flynth

Volg jij een hbo- of wo-opleiding in de richting accountancy, finance, bedrijfseconomie of bedrijfskunde? En heb jij interesse in een bijbaan binnen accountancy of advies? Vind je het leuk om direct in contact te zijn met klanten en wil je vooral heel veel leren? Dan is een werkstudentschap bij Flynth iets voor jou!

Je wordt onderdeel van een team, waarin je direct kennis maakt met de dagelijkse praktijk. Alle faciliteiten en de vaktechnische kennis van Flynth staan tot je beschikking. Bij ons kun je diverse trainingen volgen, waarmee jij je talenten kunt versterken.

Een schitterende kans om

tijdens mijn studententijd

een kijkje te nemen

in het werkveld.

Ook typisch Flynth

Een goede werk-privébalans. Wij werken in enthousiaste, multidisciplinaire teams, waarin je heel collegiaal met elkaar omgaat. Wat ons bijzonder maakt, is dat wij de professionaliteit van een groot kantoor weten te combineren met de persoonlijke betrokkenheid van een klein kantoor. Ideaal voor een aanstormende, getalenteerde accountant of adviseur zoals jij.

Mogelijkheden

na je werkstudentschap

Een bijbaan bij Flynth is de perfecte springplank voor een carrière in accountancy of advies. Je stroomt namelijk feilloos door naar een afstudeerstage of startersfunctie. Wil je nog verder studeren om bijvoorbeeld je AA of RA titel te behalen? Of nog die ene master die jou tot een betere adviseur maakt? Dat kan! Flynth staat bekend om haar flexibiliteit en het prettig combineren van werken en leren. Bekijk de vacatures voor starters.

We denken graag met je mee

Heb je interesse in een werkstudentschap, maar kun je geen vacature vinden? Ik kijk graag met je naar de mogelijkheden!

Ticho Vos

Campus recruiter
+31629678742

Campus evenementen waar je Flynth kan vinden!

Campus evenementen waar je
Flynth kan vinden!

Geen resultaten bericht

Ontvang de bijbaan waarvan jij
droomt in je mailbox

Stel een job alert in en blijf op de hoogte!

Flynth. Het beste advies dat we je kunnen geven.