Startersfunctie

Start jouw carrière bij de grootste accountant en adviseur in het mkb

Vind jouw startersfunctie

Flynth: de ideale start van jouw carrière

Je hebt je opleiding bijna afgerond en bent op zoek naar een werkgever die jou de ruimte biedt om je persoonlijk en professioneel verder te ontwikkelen. Samen kijken we waar jouw talent het best tot zijn recht komt! 

Je wordt onderdeel van een team, waarin je direct ervaring opdoet in de dagelijkse praktijk. Alle faciliteiten en de vaktechnische kennis van Flynth staan tot je beschikking. Bij ons kun je diverse trainingen volgen, waarmee jij je talenten kunt versterken.

Ik word heel goed begeleid

en leer veel bij Flynth!

Ook typisch Flynth

Een goede werk-privébalans. Wij werken in enthousiaste, multidisciplinaire teams, waarin je heel collegiaal met elkaar omgaat. Wat ons bijzonder maakt, is dat wij de professionaliteit van een groot kantoor weten te combineren met de persoonlijke betrokkenheid van een klein kantoor. Ideaal voor een aanstormende, getalenteerde accountant of adviseur zoals jij. 

Deeltijd of duaal starten?

Start jij met een deeltijd hbo of wo-opleiding en ben je op zoek naar een baan die daar perfect mee te combineren is? Of heb je je hbo of wo-diploma behaald en wil je nog verder studeren om bijvoorbeeld je AA of RA titel te behalen? Of nog die ene master die jou tot een betere adviseur maakt? Dat kan!

Flynth staat bekend om haar flexibiliteit en het prettig combineren van werken en leren. Bekijk de vacatures voor starters.

We denken graag met je mee

Ben je benieuwd naar wat Flynth jou te bieden heeft of wil je sparren over welke richting het beste bij je past? Ik help je graag!

Laura Piersma

Corporate recruiter
+31682706359

Campus evenementen waar je Flynth kan vinden!

Campus evenementen waar je
Flynth kan vinden!

Geen resultaten bericht

Ontvang de startersbaan waarvan jij droomt in je mailbox

Stel een job alert in en blijf op de hoogte!

Flynth. Het beste advies dat we je kunnen geven.