Afstudeerstage

Een interessant onderzoek doen én ontdekken of Flynth bij jou past

Vind jouw afstudeerstage

Afstuderen

bij de grootste adviseur en accountant in het mkb.

Tijdens je afstudeerstage maak je breed kennis met onze organisatie en bieden we je intensieve begeleiding bij jouw afstudeeropdracht. Ook krijg je van ons de mogelijkheid om mee te werken, als jouw stage dat toelaat. Je wordt onderdeel van een team, waarin je direct kennis maakt met de dagelijkse praktijk. Alle faciliteiten en de vaktechnische kennis van Flynth staan tot je beschikking. Bij ons kun je diverse trainingen volgen, waarmee jij je talenten kunt versterken.

Ik krijg goede begeleiding en

voel me onderdeel van het team.

Ook typisch Flynth

Een goede werk-privébalans. Wij werken in enthousiaste, multidisciplinaire teams, waarin je heel collegiaal met elkaar omgaat. Wat ons bijzonder maakt, is dat wij de professionaliteit van een groot kantoor weten te combineren met de persoonlijke betrokkenheid van een klein kantoor. Ideaal voor een aanstormende, getalenteerde accountant of adviseur zoals jij.

Afstudeeracademie

De afstudeeracademie is een afstudeerproject voor 4e jaars hbo-studenten waarin wij jou en andere afstudeerders collectief begeleiden en ondersteunen in het schrijven van je scriptie. Wij stellen elk jaar één actueel thema centraal, waardoor jij geen onderwerp meer hoeft te zoeken. 

Flynth biedt jou tijdens dit project twee begeleiders. Een begeleider ondersteunt jou op locatie in het contact met de klant en maakt je wegwijs binnen Flynth. De andere begeleider is Pieter Jansen, hoogleraar aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij biedt een reeks workshops en ondersteunt je in de ontwikkeling van jouw onderzoeksopzet en het schrijven van jouw scriptie. 

Mogelijkheden

na je afstuderen

Na je afstudeerstage bij Flynth of een andere organisatie is het mogelijk om fulltime of parttime aan de slag te gaan in de accountancy- of adviespraktijk van Flynth. Wil je nog verder studeren om bijvoorbeeld je AA of RA titel te behalen? Of die ene master die jou tot een betere adviseur maakt? Dat kan! Flynth staat bekend om haar flexibiliteit en het prettig combineren van werken en leren.

We denken graag met je mee

Wil je meer weten over afstuderen bij Flynth of sparren over een afstudeeronderwerp? Ik help je graag!

Ticho Vos

Campus recruiter
+31629678742

Campus evenementen waar je Flynth kan vinden

Campus evenementen waar je
Flynth kan vinden

Geen resultaten bericht

Ontvang jouw droomstage in je mailbox

Stel een job alert in en blijf op de hoogte!

Flynth. Het beste advies dat we je kunnen geven.