Meewerkstage

Breng de theorie in de praktijk en krijg intensieve begeleiding

Vind jouw meewerkstage

Stage lopen

bij de grootste adviseur en accountant in het mkb.

Tijdens je stage maak je breed kennis met onze organisatie en bieden we je intensieve begeleiding. Je wordt onderdeel van een team, waarin je direct kennis maakt met de dagelijkse praktijk. Alle faciliteiten en de vaktechnische kennis van Flynth staan tot je beschikking. Bij ons kun je diverse trainingen volgen, waarmee jij je talenten kunt versterken.

Het was erg leerzaam

en ik heb een goed beeld

van Flynth gekregen.

Ook typisch Flynth

Een goede werk-privébalans. Wij werken in enthousiaste, multidisciplinaire teams, waarin je heel collegiaal met elkaar omgaat. Wat ons bijzonder maakt, is dat wij de professionaliteit van een groot kantoor weten te combineren met de persoonlijke betrokkenheid van een klein kantoor. Ideaal voor een aanstormende, getalenteerde accountant of adviseur zoals jij.

Mogelijkheden na je stage

Na je meewerkstage bij Flynth of bij een andere organisatie is het mogelijk om aan de slag te gaan als werkstudent: de ideale bijbaan! Je werkt op basis van een nul uren contract en doet relevante werkervaring op naast je opleiding.

Afstuderen bij Flynth? Dat kan!

Als je een prettige meewerkstage bij Flynth hebt gehad, waarom dan ergens anders afstuderen? We bieden je graag direct een contract aan voor een afstudeerstage en zelfs al voor een startersfunctie als het vertrouwen wederzijds is. Loyaliteit wordt beloond.

We denken graag met je mee

Twijfel je welke richting het beste bij jou past of wil je meer weten over stage lopen bij Flynth? Ik help je graag!

Femke de Groot

Campus recruiter
+31650056425

Campus evenementen waar je Flynth kan vinden

Campus evenementen waar je
Flynth kan vinden

Geen resultaten bericht

Ontvang jouw droomstage in je mailbox

Stel een job alert in en blijf op de hoogte!

Flynth. Het beste advies dat we je kunnen geven.