Tijdens mijn hbo-opleiding Bedrijfseconomie heb ik een meewerkstage gedaan bij Flynth. Daarna volgde een afstudeerstage en kwam ik voor één dag per week in dienst. Na mijn afstuderen kreeg ik een fulltime contract. En nu, acht jaar later, werk ik nog steeds bij Flynth. Dat geeft wel aan dat ik hier goed op mijn plek zit.

Wat me aanspreekt aan werken bij Flynth zijn de ontwikkelingsmogelijkheden. Ik ben heel leergierig en wil me graag blijven ontwikkelen. Bij Flynth is hier alle ruimte voor. Zo ben ik doorgegroeid van assistent accountant naar accountant in opleiding. De afgelopen jaren heb ik de post-hbo-opleiding tot AA-accountant gevolgd. In eerste instantie naast mijn fulltime baan. Omdat dit toch wel wat veel was, ben ik na enige tijd 36 uur per week gaan werken. Dat was helemaal geen probleem. Inmiddels heb ik de opleiding afgerond en mag ik me officieel AA-accountant noemen; sinds 11 augustus 2020 ben ik in het register bijgeschreven.

Klanten van A tot Z begeleiden

Bij Flynth in Lisse voel ik me echt thuis. Het is een kleinschalig kantoor, waar iedereen elkaar kent en collegialiteit hoog in het vaandel staat. De meeste collega’s werken hier al best lang en zitten er echt op hun plek. Daar hoor ik inmiddels zelf ook bij! Het leuke aan het werk in de samenstelpraktijk op deze vestiging is dat we onze klanten van A tot Z begeleiden. Van jaarrekening tot fiscale aangiftes en van advisering tot acquisitie. Hierdoor bouw je een band op met je klanten en kun je ze echt verder helpen. Dat verder helpen zit echt in het DNA van Flynth. En daar word ik ook blij van.

Afwisselend werk

Mijn werk is heel afwisselend. Ik weet nooit precies wat de dag brengt en dat maakt mijn baan ook zo leuk. Wel maak ik elke week een werkplanning, omdat ik graag gestructureerd werk. Aan het eind van de week heb ik alles ook wel afgerond, maar vaak anders dan ik van tevoren had bedacht. Vanmiddag heb ik bijvoorbeeld opeens een klantafspraak. Een van mijn collega’s is op vakantie en een van zijn klanten had een vraag. Om de klant niet te lang te laten wachten, heb ik het opgepakt en meteen een afspraak gemaakt. Wel zo fijn, zowel voor de klant als voor mijn vakantievierende collega.

Hard werken, maar ook ontspannen

Ik werk hard. Dat is geen straf, omdat ik m’n baan heel leuk vind. Omdat ik de neiging heb om soms te veel te willen, zoek ik bewust naar ontspanning. Om m’n dag goed te beginnen, ga ik ’s ochtends bijvoorbeeld altijd eerst de hond uitlaten. Daarna start ik vol energie aan de nieuwe werkdag. Verder heb ik besloten om 36 uur te blijven werken, ook nu ik mijn opleiding tot AA-accountant heb afgerond. Daar is bij Flynth gelukkig alle ruimte voor. Ook daarom voel ik me hier zo thuis.

Meer over Rachel

** nog toe te voegen** Met een grote diversiteit aan klanten en een landelijk netwerk van locaties is Flynth een grote speler in advies- en accountancyland. Flynth is de zesde qua omzet en de onbetwiste nummer 1 in mkb-dienstverlening. Met een grote diversiteit aan klanten en een landelijk netwerk van locaties is Flynth een grote speler in advies- en accountancyland. Flynth is de zesde qua omzet en de onbetwiste nummer 1 in mkb-dienstverlening.

Lees meer verhalen

Lees meer verhalen

Mis jouw droombaan niet,
blijf op de hoogte!

Stel een job alert in en blijf op de hoogte van nieuwe & relevante vacatures

Flynth. Het beste advies dat we je kunnen geven.