In de kern is het werk van de belastingadviseur bij veel accountantskantoren vergelijkbaar, is mijn ervaring. Het verschil zit 'm in de mensen: je collega's en je klanten. En in dat opzicht maakt Flynth het verschil voor mij.

Hier bij Flynth wordt hard gewerkt, maar we doen het echt samen. Collega’s staan voor elkaar klaar en we benutten elkaars expertise; zo kunnen we een mooi totaalpakket bieden voor onze klanten. Naast mijn werk als senior belastingadviseur, ben ik gespecialiseerd in estate planning. Een expertise waarin de mensgerichte aanpak centraal staat. 

Levenswerk

Als estate planner zorg ik dat klanten hun vermogen op een optimale manier kunnen overdragen aan de volgende generatie. Samen kijken we naar de fiscale mogelijkheden, maar vooral ook naar persoonlijke wensen. Bij een bedrijfsoverdracht bijvoorbeeld, gaat het regelmatig om iemands levenswerk en dan speelt emotie een grote rol. Dat maakt dat het werk mij voldoening geeft, en het levert mooie gesprekken op. 

Het beste resultaat

Een groot deel van mijn klanten bestaat uit melkveebedrijven, een dynamische tak van sport. In de meeste gevallen is sprake van een groot vermogen en er zijn uiteenlopende zaken waar je rekening mee dient te houden. De actuele wetgeving, subsidiemogelijkheden en uiteraard de fiscale regels; het speelt allemaal mee. Ik vind het leuk om daar telkens weer in te duiken, nieuwe kansen te signaleren en de juiste collega’s daarbij te zoeken. Ik werk hiervoor samen met verschillende experts binnen Flynth - van accountants tot subsidieadviseurs en juristen. Samen zorgen we voor het beste resultaat voor onze klanten. 

Landelijke expertiselijn

Flynth is groot en veelzijdig. Het kennisniveau is hoog en er zijn genoeg mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. Zelf zit ik in de expertiselijn estate planning. Binnen de expertise overleg ik met gespecialiseerde collega's uit het land. We borgen en ontwikkelen de kwaliteit van estate planning. Daar zie ik komende tijd nog een mooie uitdaging: mezelf nog verder verdiepen in estate planning en management en collega’s meenemen in de kansen die er liggen. Die ruimte om me hiervoor in te zetten, is er ook binnen Flynth. Heb je een goed idee? Dan denken ze volop mee in de mogelijkheden. 

Collegialiteit

Flynth heeft locaties door het hele land; bijna iedere regio heeft een eigen kantoor. Het mooie van zo’n regionaal kantoor is dat veel mensen uit de buurt komen. Dat is een grote verbinder onder collega’s en ook voor onze klanten. De sfeer bij ons op kantoor is erg goed en de collegialiteit onderling maakt Flynth bijzonder. Iedere collega neemt zijn rol serieus en je staat er nooit alleen voor. Wat ik ook fijn vind: bij Flynth krijg je de ruimte om op je eigen manier je werk en planning in te vullen. Een waardevolle bijdrage aan een gezonde werk-privé balans.

Meer over Maartje

** nog toe te voegen** Met een grote diversiteit aan klanten en een landelijk netwerk van locaties is Flynth een grote speler in advies- en accountancyland. Flynth is de zesde qua omzet en de onbetwiste nummer 1 in mkb-dienstverlening. Met een grote diversiteit aan klanten en een landelijk netwerk van locaties is Flynth een grote speler in advies- en accountancyland. Flynth is de zesde qua omzet en de onbetwiste nummer 1 in mkb-dienstverlening.

Lees meer verhalen

Lees meer verhalen

Mis jouw droombaan niet,
blijf op de hoogte!

Stel een job alert in en blijf op de hoogte van nieuwe & relevante vacatures

Flynth. Het beste advies dat we je kunnen geven.