Als grootste accountants- en adviesorganisatie voor het mkb wil Flynth een bijdrage leveren aan het enthousiasmeren van talenten voor de accountancysector. Daarom wordt Flynth ambassadeur van Stichting Guruz, een non-profit stichting met als doel het kennisgat tussen mbo-onderwijs en de arbeidsmarkt te verkleinen. 

Door ambassadeur te worden van Stichting Guruz gaat Flynth een aantal online colleges maken, die worden ontsloten naar meer dan 60 mbo-scholen. In de colleges laat Flynth zien hoe het eraan toegaat in de dagelijkse praktijk, zodat studenten na het mbo kiezen voor een leer- en werktraject bij Flynth. 

Flynth pakt haar rol als ambassadeur voor de accountancy 

Flynth vindt het belangrijk om een bijdrage te leveren aan de accountancysector en investeert graag in de samenwerking met het onderwijs. Ingrid van Gelder, Manager Recruitment bij Flynth, benadrukt: “De samenwerking met Stichting Guruz past vanuit meerdere perspectieven heel goed bij Flynth. We streven naar een vernieuwende koers, weg van de traditionele denkwijzen die vaak domineren in onze sector. Zoals al jaren bekend blijven studentenaantallen terug lopen. Daarom vindt Flynth het belangrijk om een bijdrage te leveren aan het enthousiasmeren van talenten voor ons vak  en de sector. Of je nu werkt als accountant, salarisadministrateur, fiscalist of adviseur. Daarnaast dragen we graag bij aan het onderwijs in Nederland, waar het imago van het mbo nog veel te winnen heeft ondanks de cruciale rol voor het mkb en de Nederlandse economie. 
De samenwerking met Stichting Guruz bevordert daarnaast het bieden van gelijke en eerlijke kansen. Flynth is op zoek naar talenten die beschikken over de juiste competenties én de drive hebben om bij Flynth een opleidingstraject aan te gaan. “Door de samenwerking met Guruz willen we ook een bijdrage leveren aan een arbeidsmarkt waarin alle talenten gelijke kansen krijgen, ongeacht of zij al direct de juiste kansen hebben gehad om (door) te studeren. We streven ernaar om de conventionele hbo/ wo route te doorbreken en elk talent een eerlijke kans te geven”, aldus Ingrid van Gelder.    

Flynth werkt met Stichting Guruz

Non-profit stichting Guruz wil als “missing link” het Nederlandse mbo onderwijs naar een hoger niveau tillen en het bedrijfsleven helpen met hun employer branding in het mbo. Guruz maakt briljante online gastcolleges van bedrijven en stelt deze ter beschikking aan alle mbo's van Nederland. Zo versterken ze samen met het bedrijfsleven het imago van het mbo. 
Naast de vergrote focus op competenties stelt het inzetten van game-based assessments Flynth in staat om een inclusief en objectief selectieproces te hanteren. “Zo bieden we alle kandidaten gelijke en eerlijke kansen.”, aldus van Gelder.

Meer informatie

Voor meer informatie over dit persbericht kunt u contact opnemen met Ingrid van Gelder, manager recruitment bij Flynth via  06-50056547 of via recruitment@flynth.nl.

Over werken bij Flynth

Werken bij Flynth betekent veel ruimte voor ondernemerschap en eigen initiatief. Bij Flynth vind je de professionaliteit van een groot kantoor, maar ook de persoonlijke betrokkenheid van een kleiner kantoor. Je maakt deel uit van multidisciplinaire teams, waar je echt wordt gezien en gehoord. Kijk op www.werkenbijflynth.nl voor meer informatie en actuele vacatures.

Een kijkje achter de schermen

Een kijkje achter de schermen

Mis jouw droombaan niet,
blijf op de hoogte!

Stel een job alert in en blijf op de hoogte van nieuwe & relevante vacatures

Flynth. Het beste advies dat we je kunnen geven.