Benieuwd hoe het is om bij Flynth te werken? Erik Koetje, bestuurder bij Flynth, was recent te gast bij de podcast Busy Season Talks. Hij deelde zijn inzichten over werken zonder partnerstructuur, de nieuwste kwaliteitsontwikkelingen in de accountancysector en zijn eigen carrièrepad.

Van beroepsmilitair naar RA

Erik vertelt over zijn eigen pad naar een carrière in de accountancy. Zelf had hij niet van jongs af aan al het idee om de accountancy in te gaan en zag hij zichzelf eerder als beroepsmilitair. Toch heeft hij ervoor gekozen om zijn interesse in cijfers verder te verdiepen en te beginnen aan de studie.

Werken zonder partnerstructuur

Bij Flynth werken we zonder traditionele partnerstructuur, en dat heeft zo zijn voordelen. Erik legt uit dat dit model zorgt voor een transparantere organisatie waar iedereen de kans krijgt om te groeien en bij te dragen aan het succes van het bedrijf. Het creëert een cultuur van samenwerking en verantwoordelijkheid, wat leidt tot een dynamische en innovatieve werkomgeving.

Kwaliteitsontwikkelingen in de accountancy sector

Kwaliteit staat bij Flynth voorop. Erik bespreekt in de podcast de voortdurende ontwikkelingen in de sector en hoe Flynth zich inzet om de hoogste kwaliteitsstandaarden te handhaven en te verbeteren. Dit omvat onder andere nieuwe technologieën, strengere regelgeving en voortdurende professionele ontwikkeling van ons team.

Werken bij Flynth

Hoe is het om bij Flynth te werken? Erik beschrijft een werkomgeving waar openheid, innovatie en persoonlijke groei centraal staan. We bieden een uitdagende en ondersteunende omgeving waar je je vaardigheden kunt ontwikkelen en een verschil kunt maken voor onze klanten en de gemeenschap.

Luister nu!

Wil je meer weten? Luister dan naar de volledige podcastaflevering waarin Erik Koetje in gesprek gaat met Busy Season Talks. Klik op de link om de podcast te beluisteren: Busy Season Talks Podcast.
Bij Flynth zijn we altijd op zoek naar getalenteerde en gemotiveerde professionals. Wil jij deel uitmaken van ons team? Bezoek onze werken bij site voor meer informatie en actuele vacatures. Samen bouwen we aan de toekomst van accountancy!

Een kijkje achter de schermen

Een kijkje achter de schermen

Mis jouw droombaan niet,
blijf op de hoogte!

Stel een job alert in en blijf op de hoogte van nieuwe & relevante vacatures

Flynth. Het beste advies dat we je kunnen geven.